2011. január 17., hétfő

Végre megérkezett a ragasztóm
11 megjegyzés:

 1. Hű, micsoda felhozatal! Egyik szebb, mint a másik, a fülbevaló-sorozat alsó-középső piros-fekete mintásába beleszerettem :)

  VálaszTörlés
 2. én ettől elaléltam, ez olyan, de olyan

  VálaszTörlés
 3. Ha lehet egy borzasztó materiális, technikai kérdésem (persze nem mellékesen csatlakozva az elalélók társaságához): miféle ragasztót használsz?

  VálaszTörlés
 4. Glamour glaze az üveg és grafika közé (etsy-n lehet kapni), hagyományos, Magyarországon is kapható epoxi gyanta alapú ragasztó a az akasztóhoz vagy fém tartóba. Nyugodtan kérdezz.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen, lenyomoztam őket.

  VálaszTörlés
 6. Szeretnék érdeklődni, hogy nálad vásárolni is lehet-e ékszereket?

  VálaszTörlés
 7. Szia, persze, írj a schalleszter@gmail.com-ra! Köszi!

  VálaszTörlés
 8. szia!
  nekem is lenne egy kérdésem; az üveglapokat hol szerzed be?művész ellátó/ kreatív hobbi, ilyesmi helyeken,én még nem láttam,mondjuk nem is kerestem=)előre is köszi a választ,Emi

  VálaszTörlés
 9. Kedves Eszter!

  Gratulálok a munkáidhoz, elbűvölőek!

  Magam is hasonló ékszerek készítésén töröm a fejemet, de grafikák helyett a saját készítésű miniatűr hímzéseimet használnám fel. Szeretném a tanácsodat kérni ragasztóügyben! Az üveglap és a hímzés közé milyen ragasztót ajánlanál? A hímzés nem olyan sima mint a papír, ezért olyan kellene, ami ki tudja tölteni az anyag egyenetlenségeit. Valamint szeretnék üveg nélkülit is csinálni, csak epoxi-val leöntve. Szerinted ez így kivitelezhető? Válaszod előre is köszönöm!

  Üdv,

  MrGereblye

  VálaszTörlés