2012. január 5., csütörtök

Próbálom kipihenni...

Próbálom kipihenni a Karácsonyt, de nem egyszerű... ahogy fejlesztem a kis vállalkozásom, minden évben egyre nagyobb a karácsonyi őrület és úgy érzem, soha nem vagyok eléggé felkészülve rá. Sok vásár, sok bolt, sok megrendelés... kétségbeesett telefonhívások, hogy most azonnal meg itt vagyok a házatok előtt... folytonos pörgés. A szervezetem, most hogy pihenhet, természetesen mindenféle fura betegséggel jelentkezik, és nincs elég erőm a januárra kitalált terveket megvalósítani. Pedig lenne dolog bőven! Szeretnék egy kicsit külföld felé terjeszkedni, más országok boltjaiban is árulni a termékeimet. Szeretnék legalább fél évente egy angol nyelvű online katalógust készíteni. Jó lenne a reklámgrafikát is kicsit felkarolni, talán egy önálló weboldallal és némi reklámmal. Újra pályázni kéne, figyelni a lehetőségeket, nyitogatni az ajtókat, hátha valahol be lehet menni. És nem utolsó sorban rajzolnirajzolnirajzolni, amire az elmúlt időszakban alig volt időm...

Így utólag megmutatom a kinyomtatható karácsonyi ajándékkísérőket, amit még a Nők Lapja Cafénak csináltam az adventi oldalra.
a barátnődnek
 
 
a gyerekednek
 
a szerelmednek

a nagypapádnak

 
a nagymamádnak

a barátodnak

4 megjegyzés:

  1. Sok erőt akkor Eszter, épülj fel, hogy legyen energiád a sok csodához! Minden szépet és jót idénre is!

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Eszter, le a kalappal a kitartásod, erőd, igyekezeted előtt! Én mindig ámulok, hogy milyen intenzitással csinálod a dolgaid. És ez nagyon jó, de regenerálódni is kell néha. Nagyon nagy drukk a továbbiakhoz!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm lányok! Hamarosan újult erővel folytatom a dolgokat!:)

    VálaszTörlés