2011. április 28., csütörtök

WAMP majális

WAMP Majális a Millenárison!
2011. május 1.
11.00-19.00
Millenáris, B csarnok
Programok

GasztroEgy jó majális, és, mint már tudjuk, egy jó Design Majális elengedhetetlen kellékei a finomságok! Márpedig azokban nem lesz hiány, hála a WAMP Spájznak! Csokoládék, mézek, lekvárok, sajtok, és minden, ami egybe forrasztja a designt és a gasztrot!

Wampamparam!Összefogva a Halastó Kulturális Egyesülettel, egy zenés divatbemutatónak – „divatos“ zenélésnek lehetünk szem, -és fültanúi. 3 együttes mutatkozik be a Millenáris füvén, akik WAMPos tervezők kreációiba öltözve szórakoztatják majd a nagyérdeműt egy-egy órában!
Menü:
11.30 Four Bones
13.00 MeloDisztiK
16.00 Kula Band

Re+Klám ponyva workshopA Medence Csoport egy rendkívüli workshopra invitál minden jó munkásembert, aki mindössze 2500 Ft-ért teljesen saját készítésű, és egyedi ponyvatáskára vágyik! Az ár egy tárgy készítéséhez szükséges anyagokat, kiegészítőket tartalmazza!

PiknikMindenki pakolja tele a kis fonott piknikkosarát a WAMP Spájz gasztrósainak külön az erre alkalomra készített majálisos finomságaival, aztán kényelmesen heveredjen le a lila pokrócok egyikére, hogy a napon sütkérezve fogyaszthassa el az elemózsiát, két WAMP bevásárló körút között!

Lomography kiállítás megnyitó – Haberland AttilaA most vasárnapi Wampon nyílik meg a Lomography Analóg  részlegében Haberland Attila  fotókiállítása, a képek  Diana F+-al készültek, és május 31-ig megtekinthetőek lesznek a Lomography Nagyköveti Romboltban (Bp, VII., Akácfa utca 51).Mindenkit várunk sok szeretettel.

Lollini FotókabinUgorj be Lollini fotókabinjába, piknikelj velünk és küldj el képüzenetet a Mamának! A Lollini egy fotó-grafika studio, ahol kreatív megoldások születnek stílusos kivitelezéssel. Fotózunk és rajzolunk, kis és nagy megrendelőinknek.

HangulatmesterekA kellemes chill hangulatról ezúttal is, az immár WAMP rezidensnek számító Illegal Sunday csapat + Simon Iddol gondoskodnak! Eddig nem volt okunk panaszra, biztos, hogy most is megtalálják a majálishoz leginkább passzoló muzsikát!


1 megjegyzés: