2010. május 24., hétfő

nyakláncok

8 megjegyzés:

  1. tudtam, hogy előbb-utóbb rátalálok a blogodra! és nagyon örülök, el vagyok ragadtatva :) imádom a munkáid...... a rókákat, a müzlievést, na meg most a medve..... szóval csuda :)
    és akkor megragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem: ilyen láncot lehet-e venni, s ha igen, mennyit kóstál? mert az a pirosas (különösen!) nagyon tetszik nekem.

    VálaszTörlés
  2. Persze! Ezeröccá lenne, majd még fogok ilyeneket csinálni amúgy, csak most ínhüvelygyulladásom van és kicsit nehezebben mennek e dolgok. Ebben a technikában tudom ötvözni a grafikát és az ékszerkészítést, szóval igazán nekem való :).
    Elpostázom, ha tetszik.
    Tök jó, hogy rám találtál!!!
    Húha és most néztem, hogy milyen jók a blogjaid!!! Tüzetesebben át kell vizsgálnom őket.:) Meg szuper, hogy leírjátok, hogyan kell gyurmacuccokat csinálni, az az igazi, ha az ember tovább is adja a tudását! puszik

    VálaszTörlés
  3. nagyon-nagyon szépek! örülök hogy kinga engem is idevezetett! a rajzok is nagyon tetszenek! ;) jobbulást a kezednek! :)

    VálaszTörlés
  4. én is örülök és köszönöm!!!:)

    VálaszTörlés
  5. Jajj hát azzal a pirossal nagyon szemezgetek :)
    most kicsit túlköltekeztem (bikini, szandál, fülbevalók, miegymás, amire egy lánynak nyár elején feltétlenül szüksége lehet - főleg a vizsgaidőszakban.........)
    de majd egyszer :) vagy ha netán szívesen csereberélnél, én abban is benne lennék!

    VálaszTörlés
  6. hát a sajtról álmodozó egérke a szívem csücske. de a kis almás kitűző is iszonyú édes...:)
    cukiságok. bármiben benne vagyok.

    VálaszTörlés
  7. Ma fedeztem fel az ékszereidet is, és ez ezek az üveg-grafika kombináció, valami csuda. Erről majd még faggatlak, ha nem gond, mert szívesen kipróbálnám én is ezt a technikát. Szóval elvagyok bűvölve, és gratulálok, a képeid és meghívóid után most az ékszereiddel is elbűvöltél.:-))))))

    VálaszTörlés
  8. Persze, csak nyugodtan, egyszerű technika!
    Jó, hogy tetszenek! Puszi.

    VálaszTörlés