2011. január 17., hétfő

Végre megérkezett a ragasztóm




11 megjegyzés:

  1. Hű, micsoda felhozatal! Egyik szebb, mint a másik, a fülbevaló-sorozat alsó-középső piros-fekete mintásába beleszerettem :)

    VálaszTörlés
  2. én ettől elaléltam, ez olyan, de olyan

    VálaszTörlés
  3. Ha lehet egy borzasztó materiális, technikai kérdésem (persze nem mellékesen csatlakozva az elalélók társaságához): miféle ragasztót használsz?

    VálaszTörlés
  4. Glamour glaze az üveg és grafika közé (etsy-n lehet kapni), hagyományos, Magyarországon is kapható epoxi gyanta alapú ragasztó a az akasztóhoz vagy fém tartóba. Nyugodtan kérdezz.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, lenyomoztam őket.

    VálaszTörlés
  6. Szeretnék érdeklődni, hogy nálad vásárolni is lehet-e ékszereket?

    VálaszTörlés
  7. Szia, persze, írj a schalleszter@gmail.com-ra! Köszi!

    VálaszTörlés
  8. szia!
    nekem is lenne egy kérdésem; az üveglapokat hol szerzed be?művész ellátó/ kreatív hobbi, ilyesmi helyeken,én még nem láttam,mondjuk nem is kerestem=)előre is köszi a választ,Emi

    VálaszTörlés
  9. Kedves Eszter!

    Gratulálok a munkáidhoz, elbűvölőek!

    Magam is hasonló ékszerek készítésén töröm a fejemet, de grafikák helyett a saját készítésű miniatűr hímzéseimet használnám fel. Szeretném a tanácsodat kérni ragasztóügyben! Az üveglap és a hímzés közé milyen ragasztót ajánlanál? A hímzés nem olyan sima mint a papír, ezért olyan kellene, ami ki tudja tölteni az anyag egyenetlenségeit. Valamint szeretnék üveg nélkülit is csinálni, csak epoxi-val leöntve. Szerinted ez így kivitelezhető? Válaszod előre is köszönöm!

    Üdv,

    MrGereblye

    VálaszTörlés